PERHATIAN: Khas untuk Anda yang ada masalah berat badan berlebihan..

FIBRE FLEX

Membantu menurunkan berat badan anda dengan SENANG & BERKESAN..

Adakah Anda Mengalami Masalah Berikut?

 

Perut Buncit

 

Lemak Menggelebeh

 

Otot Lembik

 

Berat Berlebihan

Dah Cuba Bermacam-Macam Cara Tapi Badan Tetap TAK SOLID Jugak?

Kini Anda tak perlu risau, ada solution yang paling SENANG DAN BERKESAN..

Cuba bayangkan bila anda dah Berjaya turunkan berat badan.. sudah tentu badan sihat malah anda juga semakin disayangi dan sudah tidak diperli sesiapa pun lagi!

MEMPERKENALKAN

Fibre Flex 100% Selamat!

Direka KHAS untuk menggantikan makanan seharian anda

APA ITU MEAL REPLACEMENT (MAKANAN PENGGANTI)

🔥 Meal replacement Fibre Flex adalah minuman/pemakanan cara yang sihat utk dapat mengatur berat badan anda sambil meningkatkan kualiti makanan secara keseluruhan.

🔥Fibre Flex ini membantu anda utk mencapai tujuan protien, vitamin dan mineral harian anda.

🔥 1 sachet (126 kcal) boleh mengeyangkan sehingga 5 jam . Tidak perlu berlapar sampai koyak mental dan nak prepare meal diet yang baik utk turunkan berat badan.

OAT FLAKES

✔️ Rasa Kenyang Berpanjangan
✔️ Membantu memperlahankan kadar penghadaman nutrien
✔️ Mengandungi banyak Kalsium, Protein, Magnesium, Zat Besi, Zink & Vitamin E

PSYLLIUM HUSK

✔️ Pengikat kolesterol dan bahan-bahan yang berpotensi toksik
✔️ Berkesan membersihkan Kolon
✔️ Mengekalkan tahap tekanan darah yang normal

NANO SUGAR

✔️ Membantu mengawal masalah berat badan berlebihan.
✔️ Mengurangkan risiko penyakit yang berkaitan dengan gula seperti diebetis, darah tinggi, sakit jantung, kolestrol tinggi, strok dan kanser.

WHEY PROTEIN

✔️ Tinggi kandungan Protein dan rendah kalori serta lemak
✔️ Membantu mengurangkan berat
✔️ Menjadikan perut anda lebih berasa kenyang

KACANG SOYA

✔️ Membantu mengawal tekanan darah tinggi dan kolestrol
✔️ Membantu mengurangkan kolestrol dalam darah.
✔️ Membantu mempercepat penyerapan Kalsium oleh tubuh.

SERBUK KOKO

✔️ Mengurangkan hormon stress kerana kekayaan antioksidan dan juga kandungan epicatechin yang menguatkan membran
✔️ Membantu mencegah dari darah membeku atau penyumbatan arteri darah.

Fibre Flex bukan sahaja berkesan

MALAH LEBIH JIMAT!

 

Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

Video Cara Penyediaan Fibreflex 👇